Enxampats tres veïns de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat en un intent de robatori amb força

Els tres homes tenen 60, 44 i 37 anys, i podrien estar relacionats amb diversos robatoris en pisos a la mateixa zona

0
943

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes als quals van enxampar quan intentaven entrar en un bloc de pisos a Granollers utilitzant el sistema de l’estampeta religiosa. Els fets van passar dimarts passat al matí. Els Mossos van veure tres homes que s’apropaven a un edifici en actitud vigilant. Un d’ells, mitjançant una estampeta, va accedir a l’interior. En detectar la presència policial els tres homes van sortir corrent cap a l’estació de trens. Els agents els van interceptar quan ja havien accedit a l’estació. Quan els van escorcollar els van trobar diversos estris per obrir panys. Els tres detinguts podrien estar relacionats amb diversos robatoris en pisos a la mateixa zona.

Els fets van passar quan els Mossos estaven fent un patrullatge preventiu per evitar robatoris a domicili a Granollers i van veure els tres sospitosos. Un d’ells, mitjançant el mètode de la radiografia però fent servir una estampeta religiosa, va accedir a l’interior de l’edifici mentre els altres dos restaven fora controlant l’exterior.

En detectar la presència policial, els dos homes que esperaven fora van alertar el que havia a l’immoble i van fugir corrents en direcció a l’estació de trens. Durant el trajecte van amagar en uns matolls els estris que havien utilitzat per obrir la porta. Entre aquests hi havia diverses estampetes religioses i plàstics rígids emprats per obrir els panys de les portes. També hi havia marcadors de plàstic utilitzats per assenyalar en quins moments del dia hi ha moviment d’entrada i sortida a l’habitatge.

Finalment, els agents van interceptar els lladres a l’estació. Quan els van escorcollar van trobar dos clips de cabell amb una goma enganxada, que també són utilitzats per obrir determinats panys, dins un paquet de mocadors de paper. Tots tres van quedar detinguts per una temptativa de robatori amb força.

Els investigadors sospiten que els detinguts podrien estar relacionats amb diversos robatoris en pisos de la mateixa zona ja que van ser perpetrats en domicilis amb panys susceptibles de ser oberts amb el mateix procediment.

Els detinguts són tres homes de 60, 44 i 37 anys, nacionalitat georgiana, veïns de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat. Tots tres van passar a disposició judicial el 29 de març al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Granollers, que en va decretar llibertat amb càrrecs.

FER UN COMENTARI