Els taxistes de l’Àrea Metropolitana faran vaga el 16 de març

Serà una aturada de 12 hores amb una manifestació des d’Arc de Triomf fins al Parlament de Catalunya

0
891
Diferents associacions del taxi de l’Àrea Metropolitana de Barcelona -Élite Taxi, Taxi Companys, STAC, Cooperativa Industria del Taxi, Paktaxi, Anget i Taxistas Latinos Unidos- han anunciat una aturada de 12 hores per al pròxim 16 de març per pressionar les administracions perquè deixin de concedir llicències de lloguer de vehicles amb conductor, conegudes com a VTC. L’aturada es farà de les 8 del matí a les 8 del vespre, i enmig hi haurà una manifestació. En concret, els taxistes es concentraran a les 10 del matí a l’Arc de Triomf de Barcelona, i des d’allà marxaran fins al Parlament de Catalunya. Des d’allà, on s’estaran aproximadament una hora, aniran cap a la plaça Sant Jaume.
Els taxistes exigeixen que no es concedeixin més autoritzacions VTC, atès que, segons indiquen, la proporcionalitat 1/30 que marca la llei “ja està superada”.

També reclamen que es tanquin les “app disruptives” que “incompleixen” el reglament d’ordenació de transports terrestres.

A més demanen que es faci una “identificació immediata” de les VTC catalanes amb un rombe obligatori al davant i al darrere del vehicle on aparegui la matrícula. També volen que s’identifiquin tots els taxis de fora de l’AMB amb una franja transversal pintada a la porta.

FER UN COMENTARI