Els llums de Nadal s’encendran a la Rambla

Els llums incorporaran el colom de la pau en record de l’atemptat terrorista

Per homenatjar les víctimes de l’atemptat del 17 d’agost, i per retre un reconeixement a la resposta tant dels comerciants com del veïnat, l’encesa de llums de Nadal d’enguany tindrà lloc a la Rambla. L’acte se celebrarà el divendres 23 de novembre a les 19.00 hores a la Rambla de Santa Mònica. Els llums incorporaran el colom de la pau en record de l’atemptat.

La regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín, ho ha comunicat aquest matí després de mantenir una reunió amb l’Associació Amics de la Rambla, assenyalant que “des de fa dos anys, l’Ajuntament fa l’encesa de llums de Nadal a diferents barris de la ciutat. Aquest any hem decidit que fos al bell mig de les Rambles perquè volem retre un homenatge a les víctimes que van morir a l’atemptat, però també fer un reconeixement a tots els comerciants, restauradors, i veïns i veïnes de les Rambles i els entorns que aquells dies van donar un magnífic exemple al món de generositat, de pensar abans en els altres“.

De la seva banda, el president de l’associació Amics de la Rambla, Fermín Villar, ha anunciat que “aquest any afegim el colom de la pau als nostres llums de la Rambla, perquè és una mica el que ha representat aquesta experiència, negativa i a la vegada reconfortant per la resposta positiva de la ciutadania”.

L’encesa de llums de Nadal marca l’inici de la campanya i és un dels moments més importants del comerç de la ciutat. Aquest any, l’enllumenat nadalenc s’estendrà a les zones comercials amb menys teixit econòmic i menys denses amb l’objectiu d’ajudar a la promoció del comerç de proximitat.