El nombre d’usuaris al metro de Barcelona creix el 5,3% al juny

Els viatgers en autobusos urbans a Catalunya augmenten l'1,5%

0
343

El nombre d’usuaris de les diferents línies del metro de Barcelona al juny es va situar en 34,980 milions de persones, cosa que suposa un creixement del 5,3% en relació amb el mateix mes de l’any passat, un increment rellevant però menor del 8,3% que es va registrar al juny de l’any passat, segons les dades publicades per l’institut d’estadística espanyol. En relació amb el nombre d’usuaris de les línies d’autobusos a la ciutat de Barcelona la xifra al juny va sumar 19,383 milions de persones, amb un increment de l’1,3% en relació amb l’any passat. Els usuaris de línies d’autobusos urbans a les diferents ciutats de Catalunya va arribar al juny fins els 26,745 milions de persones, l’1,5% més que al juny del 2017.
L’Institut Nacional d’Estadística (INE) informa que el nombre d’usuaris de transport públic a l’estat espanyol al juny va ser de 428,6 milions de persones, el 2,6% més que el mateix mes de l’any passat.

D’aquests usuaris, els que van utilitzar línies urbanes es va situar al juny en 257,8 milions de persones, amb un increment de l’1,6% i els viatgers de línies regulars interurbanes van sumar 119,616 milions de persones, el 3,6% més.

L’INE subratlla que entre aquest viatgers de línies regulars interurbanes destaca el creixement dels passatgers en rutes aèries a la geografia espanyola amb un creixement del 8%.

FER UN COMENTARI