El musical ‘Pegados’ reprèn funcions al Teatre Condal fins al 30 de maig

L'espectacle es va suspendre poc després d'estrenar al Goya per la limitació horària del toc de queda

La comèdia musical ‘Pegados, un musical diferente’ torna als escenaris el proper 1 d’abril, sis mesos després de suspendre funcions a causa del toc de queda. Aquest antic èxit teatral, dirigit ara per Enric Cambray i la seva coautora Alícia Serrat, es va reestrenar al Teatre Goya al desembre, però pocs després es va aturar perquè la limitació horària feia “impossible” conciliar aquest i els altres espectacles en cartera del teatre.

El grup Focus ha reubicat ara l’espectacle al Teatre Condal, on tindrà l’oportunitat d’acabar bé el seu retorn a Barcelona després de 10 anys, fent temporada fins al 30 de maig.

‘Pegados’ explica la història (real) d’un noi i una noia que es coneixen en una discoteca i acaben fent l’amor en un lavabo. A partir d’aquí tot s’embolica quan s’adonen que, per una estranya situació, no aconsegueixen desenganxar-se l’un de l’altre i decideixen anar a l’hospital. Els dos protagonistes estaran condemnats a entendre’s i conèixer-se durant la llarga espera còmica al box d’urgències.

El musical suma prop de 800 funcions a Catalunya i arreu del món des de la seva estrena l’any 2010. Amb 10 anys de vida, la producció compta amb més de 440 representacions realitzades per Espanya entre els anys 2010 i 2014, i amb múltiples versions a països d’Europa i Amèrica Llatina, que sumen en total més de 300 funcions. La gira internacional va recórrer Brasil, Colòmbia, Alemanya, i fins a quinze països en total.