El Mercat de Sant Antoni obre les seves portes

El nou mercat de Sant Antoni s'obre aquest dimecres 23 de maig després de nou anys de reformes

0
893

El nou mercat de Sant Antoni s’obre aquest dimecres 23 de maig després de nou anys de reformes. El regidor de Turisme, Comerç i Mercats, Agustí Colom, ha qualificat l’obertura com “una gran fita” per a la ciutat i per això aquests dies els paradistes han viscut moments de “nervis i expectació” a l’hora de traslladar-se de la carpa provisional a la Ronda de Sant Antoni a l’edifici reformat. Colom també ha assegurat que l’espai “sofreix un canvi radical” ja que els elements arquitectònics lluiran “com era originalment” l’edificació però també s’hi suma la creació d’una superilla i la recuperació de part del baluard i el mur de fossar, a banda d’unes troballes de la Via Augusta. El regidor ha garantit que el trasllat “està anant correctament” aquests dies, per la qual cosa espera que tot estigui a punt perquè demà les parades i el supermercat puguin obrir les portes.
Sobre els degoters que van aparèixer en algunes de les marquesines instal·lades a l’exterior per al mercat dominical, Colom ha remarcat que el problema “està resolt” i ha considerat que van ser provocats per unes “pluges intenses” que han servit per “provar” el nou equipament com “qualsevol obra, els primers dies”.

Pel que fa a la possible aglomeració turística, Colom ha recordat que ja s’ha aprovat un pla d’usos per preveure amb els comerciants de la zona quines afectacions pot comportar la remodelació de l’espai i la seva “capacitat d’atracció”, per evitar que “perdi l’essència” de ser “un mercat de barri”.

FER UN COMENTARI