El Mercat de Sant Antoni obre les seves portes

El nou mercat de Sant Antoni s'obre aquest dimecres 23 de maig després de nou anys de reformes

El nou mercat de Sant Antoni s’obre aquest dimecres 23 de maig després de nou anys de reformes. El regidor de Turisme, Comerç i Mercats, Agustí Colom, ha qualificat l’obertura com “una gran fita” per a la ciutat i per això aquests dies els paradistes han viscut moments de “nervis i expectació” a l’hora de traslladar-se de la carpa provisional a la Ronda de Sant Antoni a l’edifici reformat. Colom també ha assegurat que l’espai “sofreix un canvi radical” ja que els elements arquitectònics lluiran “com era originalment” l’edificació però també s’hi suma la creació d’una superilla i la recuperació de part del baluard i el mur de fossar, a banda d’unes troballes de la Via Augusta. El regidor ha garantit que el trasllat “està anant correctament” aquests dies, per la qual cosa espera que tot estigui a punt perquè demà les parades i el supermercat puguin obrir les portes.
Sobre els degoters que van aparèixer en algunes de les marquesines instal·lades a l’exterior per al mercat dominical, Colom ha remarcat que el problema “està resolt” i ha considerat que van ser provocats per unes “pluges intenses” que han servit per “provar” el nou equipament com “qualsevol obra, els primers dies”.

Pel que fa a la possible aglomeració turística, Colom ha recordat que ja s’ha aprovat un pla d’usos per preveure amb els comerciants de la zona quines afectacions pot comportar la remodelació de l’espai i la seva “capacitat d’atracció”, per evitar que “perdi l’essència” de ser “un mercat de barri”.