Detingudes 35 persones i clausurats 29 narcopisos al Raval des de principi d’any

Els dos cossos han fet una nova actuació aquest dilluns al carrer Lluna i han fet gestions amb el propietari perquè quedi tapiat

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han detingut 35 persones i han desactivat 29 domicilis des d’on es venien drogues al barri del Raval en el que va d’any. Entre aquests hi ha el que s’ha desmantellat aquest dilluns al vespre al carrer Lluna, després d’una investigació que va començar fa tres mesos. Durant aquest temps s’ha dut a terme un dispositiu de vigilàncies i seguiments per identificar compradors i aixecar actes de comisos de drogues intervingudes. Les vigilàncies han permès determinar que efectivament el domicili investigat s’havia convertit en un punt de venda de drogues.
Per això, aquesta tarda els dos cossos policials han fet una entrada i escorcoll a l’immoble i han localitzat material per preparar la droga i documentació personal. Després han fet gestions amb el propietari perquè el pis quedi tapiat.

Aquesta, doncs, és una més de les 29 entrades i escorcolls que Mossos i Guàrdia Urbana han fet a narcopisos del Raval en el que va d’any. També s’han detingut 35 persones.

Els dos cossos policials afirmen que mantenen dispositius de seguretat al barri amb més presència uniformada a manera dissuasiva. També mantenen comunicació permanent amb veïns i comerciants per comprovar la veracitat de les informacions que arriben. Si es detecten indicis de tràfic de drogues s’inicia una investigació i es posa en coneixement del jutge.

Els dos cossos policials tenen obertes diverses investigacions a l’entorn d’alguns punts des d’on es tenen indicis que s’estaria produint tràfic de substàncies estupefaents.