El Daydream Festival comença amb quatre hores de retard pel fort vent

L'organització ha estat a punt de suspendre la jornada d'aquest dissabte per garantir "la seguretat dels assistents"

La segona jornada del Daydream Festival que des de divendres acull el Circuit de Catalunya-Montmeló ha començat a les vuit del vespre, amb quatre hores de retard, a causa del fort vent. De fet, l’organització ha estat a punt de suspendre el certamen, que avui havia d’arrencar a les 16.00 hores, per garantir “la seguretat dels assistents”. Fins a última hora la direcció s’ha reunit amb Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra, policia local i la direcció del Circuit per decidir si calia anul·lar la programació prevista per aquest dissabte, ja que a la zona algunes ràfegues de vent superaven els 80 quilòmetres per hora. Finalment, com que el vent ha anat a la baixa, s’ha decidit obrir portes. El festival espera que aquest diumenge passin pel certamen entre 13.000 i 14.000 persones, “tot un èxit”, segons l’organització. Divendres es van vendre unes 9.000 entrades.
El Daydream Festival compta amb una proposta artística amb més de 70 Djs top de la música electrònica de ball (EDM), techno, house i underground, dividits en quatre escenaris. Entre els artistes programats hi ha el premiat Martin Garrix, Dimitri Vegas & Mike Like i altres noms destacats com W&W, Steve Angello, Luciano, Marco Carola, Loco Dice, Martin Solveig, Nicky Romero, Joris Voorn, Dubfire, entre d’altres. Aquest festival va néixer a Bèlgica i aquest cap de setmana ha desembarcat per primera vegada a Barcelona i a l’estat espanyol. En les seves vuit edicions anteriors van penjar el cartell de sold-out.

Divendres, el recinte de Montmeló gairebé es va arribar al ple absolut: es van vendre unes 9.000 entrades. El pressupost total del festival és de 3 MEUR.