La circulació a les línies de Rodalies queda reestablerta

Centenars de persones continuen ocupant les vies de l'AVE a l'estació e Girona

La circulació dels trens de Rodalies a les línies R1, R3, R4 i R16 ja ha quedat plenament restablerta, després dels talls causats per la presència de manifestants a la via amb motiu de la vaga general en diferents punts del seu recorregut. Tot i això, fonts de Renfe han assegurat a ACN que s’acumulen nombrosos retards.
A primera hora del matí, els manifestants han envaït les vies a Mataró i a Blanes, tallant el servei a l’R1. Una altra concentració a Montcada Bifurcació ha afectat la circulació a les línies R3 i R4. Aquesta darrera ha patit un tall també a primera hora a Sant Vicenç de Castellet. Finalment, a la línia R16 s’ha hagut de tallar la via a Ulldecona, tot i que s’ha acabat poc després.
D’altra banda, centenars de persones continuen ocupant les vies de l’estació de l’AVE de Girona i obliguen a interrompre el servei en els dos sentits. El grup ha entrat massivament,  fet que ha comportat la interrupció del servei en els dos sentits de la circulació. Pel que fa als FGC, a la línia Barcelona-Vallès continua el tall del servei en trams entre Valldoreix i Mira-sol i Valldoreix i Volpelleres per presència de manifestants a l’estació de Sant Cugat del Vallès.