Aglomeracions i talls de vies coincidint amb la vaga del metro de Barcelona

La presència de persones a les vies han obligat a interrompre el servei a les línies 9N i 10

Noves aglomeracions a les andanes i dins els combois en el quart dilluns de vaga parcial al metro de Barcelona. En la primera franja d’aturades, entre les 7 i les 9 del matí, el seguiment de l’aturada ha estat del 95% dels treballadors i els serveis mínims han estat del 40%, tal i com estava previst. Per seguretat dels passatgers, les aglomeracions han fet que TMB fes regulacions als enllaços de Sagrada Família i La Sagrera cap a la L5 a partir de les 7:25h. Coincidint amb les aturades convocades pels treballadors, TMB ha hagut de tallar durant uns minuts el servei de les línies 9N i 10 per presència de persones en zona de vies que haurien comès un acte vandàlic.

Concretament, el servei a les línies 9N i 10 ha estat alterat entre les 7.50 i les 8.38 per presència de persones en zona de vies. En un primer moment, el servei s’ha interromput del tot en els dos sentits però al cap de 10 minuts s’ha restablert parcialment, entre Can Peixauet i Can Zam i entre Llefià i Gorg, mentre no hi havia servei entre La Sagrera i Bon Pastor, segons informa TMB. A les 8.38h la circulació s’ha restablert completament.

Durant les 2 primeres hores d’aturada han circulat 57 combois, el 40% dels que surten normalment segons marcaven els serveis mínims. Segons informa TMB, els intervals de pas han estat d’entre 8 i 10 minuts a les L-1, L-2, L-3, L-4 i L-5 i d’entre 14 i 18 minuts a les L-9N, L-9S, L-10 i L11.

Segons ha informat CCOO a través de Twitter, el seguiment de la vaga per part dels treballadors ha estat del 95%.

Aquest dilluns hi haurà aturades també entre les 16h i les 18h i les 20.30h i les 22.30h.

Tot i que la setmana passada treballadors i TMB van seure altre cop a la taula de negociació, de moment no hi ha acord en el conveni, així que els empleats mantenen la convocatòria de vaga per a tots els dilluns laborables de manera indefinida.