El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha reclamat que els expedients de regulació temporal d’ocupació (ERTO), que han de decaure el 31 de maig, s’allarguin “com a mínim” fins al 31 de desembre d’aquest any.
A més, ha demanat flexibilitzar els crèdits ICO que es van atorgar la primavera de l’any passat per tenir “la màxima flexibilitat possible” en la devolució, ha afirmat durant la seva intervenció en una jornada sobre economia blava que la patronal ha organitzat aquest dijous.
Sánchez Llibre ha assegurat que Foment del Treball continuarà treballant per evitar polítiques que no consideren adequades: “No pararem d’intentar influir en qüestions que poden anar en contra de l’economia”.
En concret, ha anunciat que posaran “bastons a les rodes” a una futura reforma laboral que ha anunciat el Govern central i que la patronal farà tot el possible per evitar un augment d’impostos a Espanya.
En aquest sentit, ha assegurat que Foment del Treball treballa amb especialistes fiscals amb l’objectiu de “contraposar les propostes del Govern central de cara a apujar impostos”.
El directiu també ha reclamat celeritat en l’arribada d’ajuts directes a les empreses, perquè “cada dia que passa sense que arribin, pot provocar mortalitat empresarial”.
El comú d’Andorra la Vella dona el tret de sortida al programa ‘Viu l’estiu’ amb l’obertura de les inscripcions aquest…
La Brigada Municipal de Tarragona realitza aquesta setmana els treballs de substitució del paviment dels dos trams de vorera a…
A partir de demà, dimecres 4 de juny, els treballadors i les treballadores dels Serveis Socials de l’Ajuntament tornen a…
Aquesta setmana han començat les obres per millorar diversos espais del Cementiri Municipal de Sabadell i crear-ne de nous que…
La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Reus, amb el suport d’altres regidories, presenta una nova edició del programa Planet…
El mes de maig ve acompanyat d’una davallada en el nombre de persones inscrites com a demandants d’ocupació considerades desocupades…
Esta web utiliza cookies.