Sánchez compareix a La Moncloa per presentar el pla de recuperació

El president del govern espanyol surt en roda de premsa a les 13 h per segon dimarts consecutiu

Pla mitjà del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en roda de premsa al Palau de la Moncloa el 6 d'abril del 2021 (horitzontal)
El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, compareixerà aquest dimarts aproximadament a partir de les 13 hores a La Moncloa un cop finalitzada la reunió del Consell de Ministres, segons han informat fonts de l’executiu. Sánchez presentarà el pla de recuperació que Espanya enviarà a la Comissió Europea un cop l’hagi aprovat el Consell de Ministres. El president de l’executiu espanyol també compareixerà per explicar el pla aquest dimecres a les 9 h al Congrés dels Diputats. És el segon dimarts consecutiu en què compareix Sánchez després del Consell de Ministres, ja que la setmana passada va sortir a explicar el calendari de vacunació.
Fonts de La Moncloa apunten que l’horari de la roda de premsa d’aquest dimarts s’actualitzarà en funció del desenvolupament de l’agenda. Després del Consell de Ministres, i abans de la roda de premsa, se celebrarà una reunió de la Comissió Delegada que analitzarà el pla de recuperació.
Sánchez també compareixerà aquest dimarts a partir de les 16 h al Senat amb motiu de la sessió de control.