Mor el fiscal general de l’Estat, José Manuel Maza

Havia ingressat a l'hospital per una infecció de ronyó, segons afirmen alguns mitjans

0
1452

Ha mort fa unes hores a Buenos Aires el Fiscal General de l’Estat responsable de les querelles per rebel.lió i sedició contra el Govern Català durant el procés d’independència.

José Manuel Maza, de 66 anys, es va sentir impossibilitat per procedir a l’Assemblea de Ministeris Públics Iberoamericans a la que estava participant a la capital d’Argentina i havia ingressat a la UCI d’urgència feia unes hores per una infecció de ronyó, segons han informat alguns mitjans. Es diu també, que pot ser una conseqüència de la diabetis que patia.

El Fiscal General, que la setmana vinent complia un any com a màxim responsable de la Fiscalia espanyola,  ja va anul.lar ahir una reunió a causa d’un desmai.

El president de l’Estat espanyol Mariano Rajoy, ha lamentat la seva mort atorgant-li reconeixement per una vida de treball al servei de l’Estat i ha traslladat el condol a la seva família a través de Twitter, també s’ha solidaritzat amb la seva família i amics l’ex-secretari general del PSOE, Pedro Sánchez.

 

Yolanda Mir.

 

 

FER UN COMENTARI