Recortes Cero vol “Frenar la independència i recuperar la lluita contra les retallades”

Al Teatre Eixample, Recortes Cero Grupo Verde ha presentat les seves candidatures i la campanya amb la qual pretén ser present al Parlament

Després dels cinc manifestos que han assenyalat l’estafa antidemocràtica de Junqueras i Puigdemont, Recortes Cero presenta la seva candidatura per portar al Parlament aquesta denúncia i exigir un període de reflexió tranquil·la en la pròxima legislatura que ens permeti “parlar del que el nostre”, del que que afecta la majoria, “de com tancar la fractura que han provocat” i sobretot, “de com acabar amb
les retallades que tant estan condicionant la vida de tots els catalans, de com crear i redistribuir la riquesa a Catalunya”.

En l’acte han intervingut Eva Avendaño i Arelisa Guaramato, que acompanyaran Núria Suárez a la gira, a més del dirigent sindical Manuel Camuñas i el director del festival de cinema i drets humans, Toni Navarro. Després de les intervencions, l’acte s’ha transformat en una assemblea en la qual el públic a intervingut debatent amb els principals candidats a micro obert.
Núria Suárez ha intervingut per respondre la pregunta de “per què vivim en aquesta mena de Matrix delirant en el qual en la realitat tenim uns problemes però en la política, en els mitjans de comunicació es parla permanentment d’altres”. Segons Suárez són tres les respostes, en primer lloc "perquè els que governen Catalunya són una elit burocràtica que viu del pressupost de l'administració, els perillosos patriotes del 3%, que han fet de l’estafa seva forma de vida, convoquen referèndums estafa, fan DUIs estafa … “

En segon lloc, perquè Espanya està governada pel PP, “que ha portat l’empobriment i l’increment de les desigualtats, l’avanç de la corrupció i la degeneració de la democràcia …”. I en tercer lloc “perquè hi ha una esquerra que no s’assabenta, que va arribar per lluitar contra les retallades i ha acabat legitimant un referèndum trampós planificat per proclamar una DUI, i actuant de forma còmplice amb Puigdemont i Junqueras”.
Núria Suárez ha insistit que la pregunta que més va a fer Recortes Cero – Grupo Verde en la campanya és “I del que és nostre què?”, “Què passa amb els interessos i la realitat concretar de la immensa majoria de la població , què passa amb els sous i les pensions, que passa amb l’educació i la sanitat, què passa amb la cultura i la ciència? “.

El cap de llista de Recortes Cero – Grupo Verde ha conclòs el seu discurs assegurant que la clau de per què hem arribat fins aquí ha estat no tenir una esquerra que defensi amb conseqüència els interessos del poble treballador, “una esquerra abduïda!.
Joanen Cunyat, cap de campanya de Recortes Cero – Grupo Verde, ha assenyalat en la seva intervenció per concloure l’acte, que “cal una esquerra que digui No a la Independència i No a les Retallades, en la qual es pugui confiar perquè promet el que ja ha fet “.

L’objectiu de Recortes Cero – Grupo Verde és “estar presents al Parlament per frenar des de l’esquerra qualsevol projecte d’independència, de divisió i enfrontament del poble treballador, i per recuperar la lluita contra les retallades des d’una alternativa per redistribuir la riquesa”.