Level reprendrà els seus vols des de Barcelona a Nova York i Buenos Aires

Els viatges a la capital argentina es reiniciaran l'1 de setembre i la ciutat nord-americana el 9 de setembre

Level reprendrà els seus vols des de Barcelona a Nova York i Buenos Aires a partir del mes de setembre. Segons ha detallat l’aerolínia a través d’un comunicat, els viatges a la capital argentina es reiniciaran l’1 de setembre, mentre que les operacions amb la ciutat nord-americana ho faran el 9 de setembre.

En el mateix escrit, la companyia assegura que ha adoptat les mesures de prevenció recomanades per “garantir la seguretat dels passatgers” i que oferirà a tots els clients “màxima flexibilitat” en les condicions de compra. “Els vols inclouen canvis il·limitats gratuïts independentment de la tarifa seleccionada, de manera que els clients només hauran d’abonar la diferència tarifària si aquesta existís”, assenyala l’empresa.

Pel que fa a connexió Barcelona-Buenos Aires, Level oferirà una operativa especial de sis freqüències durant la primera setmana. Posteriorment, a partir del 8 de setembre, disposarà de tres vols d’anada per setmana –dimarts, divendres i diumenge- i tres més de tornada –dilluns, dimecres i dissabte-.

La ruta entre Barcelona i Nova York comptarà amb tres freqüències setmanals d’anada i tres més de tornada. En els dos casos, els vols seran els dimecres, divendres i diumenge.