Les entrades del saló Manga Barcelona s’esgoten en menys de 24 hores

El certamen se celebrarà del 29 d'octubre a l'1 de novembre al recinte de Fira Montjuïc

Cartell de la 27a edició del Manga Barcelona, obra de l'il·lustrador Carles Dalmau. CEDIDA

El saló Manga Barcelona ha venut totes les entrades per als quatre dies de l’esdeveniment en menys de 24 hores, segons ha avançat ‘El Periódico’ i han confirmat a l’ACN fonts de Ficomic, els organitzadors de la mostra. Es tracta d’una fita inèdita que es produeix, precisament, en el retorn de la fira a la presencialitat, després de les afectacions per la pandèmia de la covid-19 que van obligar a alterar l’edició del 2020. L’any 2019, l’últim amb edició presencial, el saló Manga Barcelona va registrar 152.000 visitants. Aquest any la mostra tindrà un pavelló menys, atès que es va dissenyar encara amb les restriccions per la covid vigents.

La venda d’entrades va començar el dilluns a les quatre de la tarda (després de quatre hores de venda exclusiva per als membres de Comunitat Manga Barcelona) i a la una de la matinada ja no en quedaven. El web va arribar a col·lapsar-se, amb puntes de venda de 1.500 entrades per minut i més de 15.000 persones intentant comprar-ne alhora.

Aquests incidents van provocar algunes duplicacions de peticions d’entrades, de tal manera que és possible que algun comprador n’hagi adquirit el doble de les demanades. Les incidències s’aniran resolent, segons indiquen els organitzadors, i no es descarta que hi puguin haver entrades alliberades.

Dilluns vinent els responsables del saló Manga Barcelona detallaran la programació i els convidats.