L’Aeroport del Prat obrirà dues clíniques covid

La directora de l’Aeroport de Barcelona, Sonia Corrochano, ha assegurat que està esperant l'”autorització final” de la Generalitat per obrir dues clíniques covid-19, una dins de la terminal i una altra fora.

En una entrevista a Rac1 que ha recollit aquest diumenge Europa Press, Corrochano ha explicat que les clíniques estan “pensades com un servei addicional per al passatger”, en cas que no s’hagi pogut fer les proves abans.

“No han de trigar molt” a implementar-se, ha dit Corrochano, que ha apuntat que aquests espais haurien d’estar operatius per a la campanya d’estiu i facilitaran la realització de proves als viatgers, que no hauran de cercar un laboratori on fer-se-les a la ciutat.

Quant al passaport covid, ha explicat que seran les companyies aèries les que faran les comprovacions necessàries abans que el viatger agafi el vol, de manera que no s’hagin de fer als aeroports per “agilitar el procés”.

Ha reiterat l’estimació d’aconseguir a finals d’any un 50% del trànsit aeri que es va registrar al 2019, l’any abans de la pandèmia, i ha celebrat una “progressiva recuperació” des que va finalitzar l’estat d’alarma.