La Zurich Marató Barcelona es farà el 7 de novembre en format presencial

L'ajuntament subratlla que es dona un pas més cap a la recuperació de la "normalitat esportiva" a la ciutat

La Zurich Marató Barcelona ha obert aquest dimarts les inscripcions per a l’edició del 2021, que es farà el 7 de novembre en un format presencial. L’any passat, a causa de la covid-19, es va fer en un format virtual, per això l’Ajuntament de Barcelona subratlla que la seva recuperació suposa donar un pas més cap a la recuperació de la “normalitat esportiva” a la ciutat.
L’organització de la prova ha treballat especialment en tres eixos bàsics: l’atenció als corredors a través dels 42 quilòmetres de recorregut, la posada en escena i les mesures sostenibles.
Paral·lelament, l’organització vetllarà per la seguretat dels corredors prenent totes les mesures necessàries per a la prevenció de la covid-19. En aquest sentit, la positiva evolució de la campanya de vacunació i el descens de la incidència del coronavirus, fan preveure que la Zurich Marató Barcelona tornarà a convertir-se en una “gran cursa de ciutat”.

Tot i això, els responsables han deixat clar que aquesta s’adaptarà a les mesures que les autoritats sanitàries estableixin en aquell moment.