La mostra ‘Barcelona, la ciutat del silenci’ convida a redescobrir Barcelona

L'exposició formada per 25 pintures a l’oli de Neus Martín Royo, es podrà visitar a la Galeria Jordi Barnadas

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
La pintora realista Neus Martín Royo (Barcelona, 1968) convida a tornar a mirar la ciutat de Barcelona a través de les seves façanes més icòniques amb l’exposició ‘Barcelona, la ciutat del silenci’, que es podrà visitar del 15 d’octubre al 7 de novembre a la Galeria Jordi Barnadas.

La mostra, formada per 25 pintures a l’oli, proposa, com han explicat des de la galeria, “un viatge sentimental i personal per una Barcelona en silenci a través del seu ric patrimoni arquitectònic”. “La ciutat confinada per molts ha estat un reenamorament d’una ciutat diferent i silenciosa, on cada balcó o cada porteria expliquen moltes històries, on cada façana és en si una obra d’art”, ha destacat el galerista Jordi Barnadas.

‘Barcelona, la ciutat del silenci’ repassa algunes de les façanes més icòniques de la ciutat, immortalitza racons importants o atractius per a la pintora i espais identitaris, sempre amb el silenci i la no presència humana com a teló de fons.

Les 25 pintures a l’oli de ‘Barcelona, la ciutat del silenci’ retraten, de forma realista, algunes de les façanes icòniques de Barcelona, com la de la Unión Suiza de l’Avinguda Diagonal o la del jardí vertical d’Allada-Vermell, així com façanes anònimes de l’Eixample, el Born o la Via Laietana.

A banda de les façanes, Neus Martín Royo ret homenatge al seu barri, Poblenou, amb tres quadres de gran format que mostren un paisatge urbà isolat i una ciutat adormida.