Ens haurem de vacunar tres vegades per estar immunitzats

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El conseller delegat de la farmacèutica Pfizer, Albert Bourla, ha assegurat que “probablement” sigui necessària una tercera dosi de reforç de la vacuna contra la covid-19 dins dels dotze mesos després d’haver estat completament vacunat, perquè la immunització sigui completa.

“És extremadament important suprimir el grup de persones que poden ser susceptibles a virus”, va dir Bourla al canal de televisió CNBC en unes declaracions difoses aquest dijous.

L’executiu també va indicar que aquestes dosis seran una eina important per lluitar contra les variants de la covid que han demostrat ser més contagioses.

Fins al moment, es desconeix durant quant temps protegeixen les vacunes contra la covid-19, donat el curt recorregut d’aquest producte.

Pfizer va informar recentment que la seva vacuna contra la covid-19 tenia més d’un 91% d’efectivitat contra el virus i més d’un 95% contra els símptomes severs de la malaltia i que aquesta protecció es mantenia almenys durant sis mesos després d’haver rebut la primera dosi.