Es tracta d’un sopar a domicili que inclou un joc perquè cada comensal el pugui fer des de casa. D’altra banda, a Mura (Bages), el restaurant Cal Carter, amb gairebé mig segle de trajectòria, ofereix paneres de Nadal amb alguns dels seus plats més tradicionals.
D’aquesta manera, el Somiatruites ha volgut reinventar el sopar d’empresa i oferir-lo d’una manera diferent i original. L’han batejat com “Sopar d’empresa en sabatilles” i l’objectiu és que les empreses no renunciïn a organitzar els tradicionals sopars de Nadal, una de les principals fonts d’ingressos dels restaurants. El dia i l’hora acordats, el restaurant Somiatruites farà arribar el sopar personalitzat a la seu de l’empresa perquè cadascú se’l pugui endur a casa ja enllestit i no hagi de cuinar res.
El sopar inclourà un joc que els comensals podran fer a casa i que consisteix en combinar i emplatar els diferents productes de la manera més creativa possible, penjar una foto del plat a les xarxes socials i competir amb els companys de feina per veure qui ha aconseguit la millor presentació. La proposta guanyadora s’emportarà una experiència al Somiatruites, que pot anar des d’un menú al restaurant fins a una nit d’hotel.
Andrés relata que viuen la situació causada per la covid-19 i les restriccions al sector “amb resignació”: “per responsabilitat sanitària hem complert totes les restriccions, com tothom”. Tot i això, el responsable del restaurant d’Igualada assegura que han intentat “no parar en cap moment”. “Des del primer dia hem fet servei a domicili i hem tingut l’hotel obert per la gent que ve de fora a treballar”, assegura Andrés, que afegeix que “estem lluitant per mirar de tenir el màxim de treballadors en actiu i, dins d’aquesta anormalitat, ser el màxim de normals possibles”. El restaurant té un terç de la plantilla treballant i la resta en ERTO.
Plats tradicionals en una panera
El restaurant Cal Carter de Mura, al Bages, és un dels de tota la vida. Amb gairebé mig segle de trajectòria, alguns dels seus plats s’han convertit en tot un referent culinari. I, per això, ara l’establiment proposa paneres de Nadal amb alguns d’aquests plats. Cigrons gratinats amb bacallà, el poti-poti o el baietó són alguns exemples d’uns plats que el restaurant ofereix envasats al buit i que el comensal ha d’acabar de preparar i emplatar a casa.
“No concebo una croqueta si no és acabada de fregir. Jo t’ofereixo la croqueta perfecta i tu te l’has de fregir a casa perquè sigui realment bona”, explica el cap de cuina del restaurant, Jordi Perich.
Segons el responsable del local, els números difícilment sortiran, però fer aquestes paneres és “una obligació moral” no només per mantenir el contacte amb els clients, sinó també per mantenir la subsistència dels productors que abasteixen el restaurant. “A les verdes i a les madures, nosaltres existim perquè ells existeixen i són famílies, pagesos, viticultors… sense ells, Cal Carter no existiria”, assegura Perich. Les paneres es presenten amb tot luxe de detall, i es poden personalitzar.
El Centre Comercial i d'Oci de les Gavarres té des del passat divendres, 18 d'abril, un nou restaurant amb un…
Un camió que transportava un aerogenerador de grans dimensions ha obligat a tallar l'N-340 a l'Ampolla, al Baix Ebre, en…
Catalunya torna a ser protagonista d'un dels llistats de la revista ‘Viajes National Geographic’, en aquesta ocasió perquè el territori…
La Diputació de Tarragona ha informat que les obres de condicionament de la carretera TV-2034, que uneix les poblacions de…
El comú d’Andorra la Vella informa que, a partir d'aquest dimecres, es modificarà la circulació per la rotonda de l’Olivera,…
El Port Tarragona inicia aquest dimecres la reposició de sorra de la platja de la Pineda, a Vila-seca (Tarragonès). Es…
Esta web utiliza cookies.