Els bars i restaurants podrien obrir menys hores

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) ha anunciat aquest dimecres que Catalunya tornarà al confinament comarcal a partir de divendres, 9 d’abril, a les 00:00 hores. En aquest sentit, queda prohibida la mobilitat entre comarques catalanes de dilluns a diumenge, excepte per motius justificats.

RESTRICCIONS A LA RESTAURACIÓ

Després d’aquest comunicat, Catalunya també està estudiant endurir les restriccions en bars i restaurants. El repunt de casos de coronavirus, l’agressivitat de la variant britànica i la pressió a les UCI ha obligat els experts a prendre mesures més dràstiques per frenar la propagació de la Covid-19.

El Procicat va anunciar el passat 4 de març un alleujament de les restriccions a la Comunitat Autònoma. El comitè tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya va donar llum verda al sector de la restauració perquè poguessin obrir des de les 7.30 hores fins a les 17:00 hores sense haver d’ajustar-se a les franges horàries.

No obstant això, un mes més tard, les autoritats s’estan plantejant reduir l’horari per evitar que els contagis a Catalunya segueixin a l’alça.