“El problema del ‘delivery’ d’alta cuina és que no tot està pensat per arribar a les cases”, ha reconegut el xef. En aquest sentit, GoXO pretén saltar aquest obstacle i oferir-ho, a més, a un preu ajustat que oscil·la entre els 22 i els 30 euros per persona.
La cuina de GoXO estarà ubicada en un dels hotels NH de la ciutat i l’elaboració dels plats la faran cuiners que ja treballaven pels restaurants de Muñoz “des de fa més de deu anys”, ha explicat ell mateix. De fet, el cap de cuina serà una de les “peces importants” del restaurant de Londres. “Tenim un equip de ‘Champions League’”, ha ironitzat el propietari del restaurant.
Pel que fa al servei a domicili, GoXO estarà disponible a través de Glovo i, per tant, l’operativa serà idèntica a la que ja fan servir a Madrid. El servei funcionarà de dimecres a diumenge, per dinar i sopar i, en principi, tan sols a Barcelona ciutat. A través de l’aplicació, els clients tenen dues maneres d’accedir al servei: o bé anticipadament el dilluns, quan s’obre la venda anticipada, o al mateix moment en què s’obre el restaurant. En tots els casos el nombre comandes que s’acceptaran serà limitat. “Estem obsessionats amb la perfecció”, ha reconegut Muñoz.
Món XO
La proposta del cuiner madrileny fa quinze anys que es desenvolupa i, segons ha definit ell mateix, es basa en “com menjar sabors sorprenents de manera hedonista”. De fet, a Madrid i Londres hi té restaurant físic, ‘DiverXO’. El cuiner ha volgut deixar clar que el servei que s’oferirà a Barcelona no és una rèplica d’aquests restaurants. Segons Muñoz, als restaurants físics els plats estan pensats per servir-se al moment. “GoXO és una adaptació”, ha dit, ja que per ell té molta importància “l’estètica” amb què els plats arriben a les cases.
Sector especialment castigat per la pandèmia
El xef ha aprofitat la presentació del seu nou projecte per valorar les restriccions que està patint l’hostaleria. “És un sector especialment castigat per la pandèmia”, ha reconegut. “El virus en algun moment no estarà entre nosaltres”, ha afirmat Muñoz. Per això considera important no rendir-se i buscar “solucions al problema” que estan patint. El cuiner ha explicat que el restaurant de Madrid continua tancat perquè calen “molts actius per obrir-lo” i volen tenir una mica “més clar” l’escenari que hi haurà. “Anem setmana a setmana”, ha dit.
L’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB), l’organisme que gestiona els centres educatius de titularitat municipal de la ciutat, obre el…
Aquesta tarda ha tingut lloc al Teatre Municipal Orfeó Canongí una nova edició de la concessió de distincions de Mèrit…
Un ciclista de nacionalitat britànica i 40 anys ha mort aquest dissabte mentre participava en la popular prova cicloturista Mallorca…
El Cine París de Solsona ha tornat a aixecar la persiana aquest dissabte després que l'any 2020 es veiés obligat…
L'aventurer i presentador de televisió Jesús Calleja ha estat vist passejant pels carrers de Salou, una de les destinacions turístiques…
L'incendi que aquest dissabte ha cremat una gran pila de ferralla en una indústria propera a l'estació de mercaderies de…
Esta web utiliza cookies.