El Poliorama aixeca el teló després de sis mesos amb obres de Paco Mir i Àlex Rigola

Les dues produccions, ja estrenades a Barcelona, van sorgir del festival Temporada Alta

Paco Mir i Àlex Rigola obriran, respectivament, el teló del Teatre Poliorama després de sis mesos tancats per la pandèmia del coronavirus. Dimarts arrenquen les funcions de ‘De mares i filles’, obra de l’exmembre de Tricicle, amb Annabel Totusaus i Mont Plans: una adaptació d’un text finalista al Torneig de Dramatúrgia de Temporada Alta 2013 i que ja es va estrenar amb gran èxit al Poliorama el 2019.

Rigola, al seu torn, porta al teatre de la Rambla ‘Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers’, amb Alba Pujol i Pep Cruz. L’obra també té l’origen al festival gironí, on es va estrenar l’any passat, per després aterrar a la Sala Beckett. Les dues obres s’alternaran fins a finals d’octubre.

Quant a la temàtica, tots dos espectacles tracten, des de perspectives diferents, les relacions no sempre senzilles entre generacions d’una família.

Pel que fa a l’equipament, el Poliorama informa que aplicarà un nou pla de contingència que l’assegura com a espai cultural “plenament segur”.