fbpx
Dilluns, 26 de febrer de 2024
És notícia

El 100% de les persones vacunades té defenses davant la covid

Avatar photo

Un estudi realitzat per investigadors metges de l’Hospital General de València ha determinat que el 100% dels treballadors de centre vacunats han desenvolupat defenses contra la covid-19.

El servei de Microbiologia de l’Hospital General de València, com a part d’un projecte d’investigació sobre la resposta immunitària al coronavirus, realitza un estudi entre els professionals vacunats al centre per comprovar l’efectivitat de les vacunes de Pfizer i Moderna i obtenir dades que confirmin que aquestes vacunes compleixen els estàndards de la taxa d’anticossos.

L’estudi s’està fent de forma aleatòria entre els diferents serveis i categories del total dels professionals que ja han rebut les dues dosis de les vacunes.

Pel que fa a la vacuna de Pfizer, s’ha fet un mostreig d’aproximadament un 10% de personal vacunat, el que ha suposat fer unes 200 serologies entre els 15 i 20 dies després que rebessin la segona dosi de la vacuna.

Els resultats han mostrat que el 100% dels treballadors han desenvolupat anticossos, el que confirma la producció de defenses després de la vacunació.

Amb la vacuna de Moderna, el mostreig es farà amb 80 treballadors quan passin els 15 dies després d’haver rebut la segona dosi perquè van ser menys els professionals als quals es va administrar aquesta vacuna.

Aquest segon mostreig es realitzarà amb la finalitat de verificar que la taxa d’anticossos és igual d’efectiva que la de la vacuna de Pfizer i pot produir els mateixos nivells d’anticossos enfront de la covid-19.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Rei presideix avui l’acte que commemorarà els 40 anys del fracàs del 23F

Notícia següent

Tres anys de presó per atropellar mortalment un amic mentre circulava begut

Notícies relacionades