Norwegian augmenta les places entre Barcelona i Estats Units de cara a l’estiu del 2020

Aquestes rutes representen el 40% del total de les que ofereix la companyia des de l'Aeroport del Prat

Pla curt de dos membres de la tripulació parlant davant del primer avió de Norwegian que farà la ruta entre Barcelona i Chicago.
La companyia Norwegian ha anunciat aquest dimarts que l’estiu que ve oferirà 462.000 places entre el Prat i les diferents destinacions dels Estats Units, xifra que representa un increment del 12% en relació amb el mateix període d’aquest any. L’aerolínia noruega ofereix des del 2017 vols a Nova York, Los Angeles, San Francisco, Miami/Fort Lauderdale i aquest any es va incorporar Chicago. De fet, les rutes entre l’Aeroport del Prat i aquests aeroports nord-americans representen el 40% del total de les ofertes de Norwegian a Barcelona. Segons el director de Relacions Institucionals de Norwegian a l’Estat, Alfons Claver, la companyia ha observat una “gran demanda” entre capitals com Barcelona, Londres, Paris i Roma amb ciutats dels Estats Units, fins arribar a ser l’aerolínia estrangera amb major volum de tràfic a Nova York.
Per destinacions, Norwegian operarà tots els dies de la setmana a Nova York amb 144.000 places (+4%), a Los Ángeles cada dia excepte dissabte amb 121.000 places (+6%); a San Francisco cada dilluns, dimecres, divendres i dissabte, amb 76.000 places (+22%); a Chicago els dimarts, dijous, dissabtes i diumenges amb 68.000 places (+21%) i a Miami els dilluns, dimecres i diumenges amb 53.000 places, un 28% més.

D’altra banda, aquest dimarts l’aerolínia ha registrat la passatgera un milió entre la capital catalana i els Estats Units. Es tracta de Cistina Camprubí, veïna de Sant Cugat del Vallès, que ha agafat un vol amb destinació Nova York.