Detenen quatre persones a Sarrià per un furt de telèfon mòbil

Tres dels detinguts ho van ser per la sostracció i el quart per agressió als agents

Quatre persones han estat detingudes aquest dimecres al districte barceloní de Sarrià vinculades al furt d’un telèfon mòbil, segons han indicat els Mossos d’Esquadra. Entre els 4 detinguts sumen 140 antecedents. Els fets van tenir lloc cap a les 7 de la tarda, segons ha pogut saber l’ACN a la ronda General Mitre.

Els Mossos han explicat que conductors de TMB van denunciar que 3 dels 4 individus havien fet un intent de furt dins d’un autobús amb una estrebada i havien fugit. Els mateixos conductors els van localitzar poc després i van avisar la policia. Una patrulla de paisà s’hi va adreçar i va comprovar com els 3 individus rondaven per una parada. Tot plegat un va fer un cop a la mà d’una dona que pujava al bus i li va prendre el mòbil.

Va ser aleshores quan la patrulla va interceptar-los, però en aquest moment va arribar un quart home que se’ls va intentar endur i va empentar els agents, segons indica la policia. Els altres tres van intentar fugir, també fent empentes als mossos de paisà.

Finalment tots quatre van quedar detinguts. Són tres homes de nacionalitat xilena, dos dels quals tenen 17 anys i l’altre 35. Els de 17 anys acumulen 17 i 38 antecedents, i el de 35 en té 27. Pel que fa al quart detingut, és un home de nacionalitat cubana de 36 anys que té 58 antecedents.