Detenen a Barcelona els dos presumptes autors materials de l’homicidi d’un home a Marbella

La policia espanyola ha detingut dues persones més que sembla que van donar cobertura als primers

Imatge d'un cotxe del cos de la Policia Nacional.

Dues persones han estat detingudes a Barcelona acusades de ser les autores materials de l’homicidi d’un home de nacionalitat sèrbia a Marbella, a la província andalusa de Màlaga, a principis de juny. Segons indica la policia espanyola, els dos individus van fugir a la capital catalana després del crim. Al costat d’aquestes dues persones, el cos policial ha detingut dos individus més, un també a Barcelona i l’altre a Màlaga, que sembla que van donar cobertura als primers en ambdós indrets. La policia va relacionar des del principi la mort amb un conflicte entre clans del crim organitzat d’origen serbi i montenegrí, que havia començat el 2014 arran de la pèrdua d’un carregament de cocaïna.

Els agents van identificar els dos presumptes autors materials del crim pocs dies després del fet i van constatar que havien fugit a Barcelona, i ara fa uns dies se’ls va detenir al costat d’un dels presumptes encobridors. Finalment es va detenir el quart individu a Màlaga.

Els detinguts han estat posats a disposició judicial com a presumptes autors de delictes d’assassinat, organització criminal, tinença il·lícita d’armes i tràfic de drogues. Els tres detinguts a Barcelona han ingressat a presó.