Asfixiava les víctimes fins a deixar-los inconscients per emportar-se els mòbils

Sorprenia les víctimes per l'esquena, envoltant-los el coll amb el braç per escanyar-les

Un detingut per robar amb el mètode del mataleó. Els Mossos d’Esquadra han arrestat aquest diumenge al matí una persona que atacava les dones amb aquest sistema al metro de Barcelona.

Com ho feia? Sorprenia les víctimes per l’esquena, envoltant-los el coll amb el braç per escanyar-les amb la finalitat que perdessin el coneixement i així poder-se’n emportar les pertinences.

La detenció s’ha produït aquest diumenge, 6 de març, després d’assaltar una noia al darrere a la zona de plaça Catalunya. Segons avança Crònica Global, el lladre ha estat interceptat després de fer un robatori a la zona de l’estació del metro de plaça Urquinaona.

Després d’adonar-se’n, els vigilants de seguretat i agents de la policia catalana ho han perseguit i han pogut retenir-lo a plaça Catalunya, on ha estat detingut.

Durant l’arrestat del delinqüent, de parla francesa, la policia li ha intervingut cinc telèfons mòbils que presumptament hauria robat al transport públic de la ciutat.

Fins al lloc dels fets també s’ha desplaçat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per atendre la víctima, una noia que era al metro.