fbpx
Dissabte, 2 de març de 2024
És notícia

Barcelona celebrarà Sant Jordi amb una superilla literària en ple centre de la ciutat

Avatar photo

L’Ajuntament ha acordat amb la Cambra del Llibre crear una superilla de Sant Jordi que recupera la normalitat prepandèmica

Barcelona estrenarà una superilla literària de cara a la propera edició de Sant Jordi. L’Ajuntament ha acordat amb la Cambra del Llibre crear una superilla de Sant Jordi que recupera la normalitat prepandèmica. L’epicentre de la celebració de la diada serà el tram comprès entre Gran Via i L’avinguda Diagonal, Pau Claris i Balmes. Els vehicles podran circular pels carrers perimetrals i també pels carrers d’Aragó i València. La resta seran només per a vianants.

Dintre d’aquest perímetre acotat, hi haurà dos espais diferenciats. L’eix del passeig de Gràcia estarà reservat per a llibreters i floristes professionals. A l’eix de Rambla de Catalunya, per la seva banda, s’hi instal·laran les associacions i entitats.

Els llibreters i floristes professionals disposaran també d’altres espais en exclusiva, repartits per diferents punts de la ciutat: Plaça Valdivia, Passeig Lluís Companys, Plaça de la Vila de Gràcia, Plaça d’Orfila, plaça Sarrià, Espai Poblenou-PallarsLlacuna-Pujades, Plaça Reial, Plaça Universitat, i Passeig Sant Joan / Arc de Triomf.

La diada de Sant Jordi tindrà també vigília al carrer. Els dies 21 i 22, els establiments de venda de flors i llibres podran muntar les seves parades davant de la botiga; també ho podran fer els flequers, com havien fet ja en edicions anteriors.

Aquest any, les entitats, associacions, altres col·lectius i particulars que vulguin tenir parada durant la diada ho podran sol·licitar a través del programa DRAC de tramitació on line dels permisos i llicències municipals preceptius.

De la mateixa manera, tal i com s’ha vingut fent els últims anys, el dia de Sant Jordi, l’Ajuntament de Barcelona, sota el paraigües de Ciutat de la Literatura UNESCO, organitzarà el tradicional esmorzar de Sant Jordi. L’acte s’organitzarà en col·laboració amb la Cambra del Llibre i els diferents gremis i associacions d’escriptors, i tindrà lloc al Palau de la Virreina.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Dol al Conservatori de Música de Manresa per la defunció del professor Enric Martínez Aragó

Notícia següent

Terrassa obre la convocatòria de subvencions a projectes, activitats i serveis de 2022

Notícies relacionades