Multa de més de 2.000 euros a un home per fer-se una foto amb el penis d’un nen a Badalona

L'acusació particular l'acusava d'abús sexual, però l'Audiència només l'ha condemnat per exhibicionisme

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a una multa de 2.160 euros un home d’origen marroquí per haver-se fet una foto amb el seu penis erecte al costat del penis d’un nen d’onze anys al magatzem d’una botiga de Badalona. El tribunal no conclou si la foto la va fer l’home o el nen, però en tot cas condemna l’home per haver-se deixat fer la fotografia.

Segons el tribunal el migdia del 23 de juny del 2011 Mohammad R., de 37 anys, era en una botiga de Badalona, on treballava fent salsitxes, i va aprofitar que el fill menor d’edat de l’amo va anar al lavabo de la rerabotiga per seguir-lo. Un cop allà, “amb la intenció de satisfer els seus desitjos sexuals”, li va mostrar el seu penis erecte, i el nen també va mostrar el seu penis erecte. “Apropant-lo al del menor, es va obtenir una fotografia amb el mòbil del menor, sense que hagi quedat acreditat qui la va fer”, conclou la sentència.

Durant el judici hi va haver diverses contradiccions entre les diferents versions, com per exemple si la foto la va fer el menor o l’home. Segons l’acusació popular, l’home hauria penetrat el nen, però això ja es va desestimar durant la instrucció. L’advocat del nen també afirmava que l’home havia tapat la boca del menor, cosa que aquest no va explicar durant l’interrogatori. L’acusació particular demanava sis anys de presó per abús sexual.

Per la seva banda, l’acusat va admetre la foto durant la declaració al jutjat d’instrucció, però al judici ho va negar, afirmant que era el nen qui li havia fet la foto sense que ell intervingués per res. Però en la foto es pot veure la mà de l’home aguantant els seus genitals, cosa que els magistrats consideren una prova que va participar en l’acte voluntàriament.