L’alcalde Rubén Guijarro es reuneix per presentar la proposta de pressupost a Badalona

Aquesta reunió s’emmarca en una sèrie de trobades que el Govern municipal està mantenint durant aquests dies amb diferents agents econòmics i socials de la ciutat per donar a conèixer els comptes que es portaran al Ple

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i el primer tinent d’alcalde i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, Àlex Montornès, s’han reunit aquest dilluns al matí amb representants de la Federació d’Empresaris de Badalona  (FEB) per presentar-los el pressupost municipal que es portarà a aprovació i recollir les seves opinions i suggeriments sobre la proposta. Durant la reunió, que ha tingut lloc al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN), l’alcalde ha explicat que els comptes que s’han preparat inclouen partides de cinc milions d’euros de promoció econòmica que permetran enfortir el teixit empresarial de la ciutat i millorar l’ocupació. D’aquestes partides, al voltant de tres milions d’euros es destinaran a la millora i actualització dels polígons industrials de la ciutat, un milió s’invertirà en el foment de les contractacions i es reserva un milió més per destinar-lo a la millora del sector turístic a la ciutat i la gestió i funcionament del BCIN. 

La trobada d’aquest matí s’emmarca en una sèrie de reunions que l’alcalde i els regidors del Govern municipal estant mantenint durant aquests dies amb diferents agents econòmics i socials de la ciutat per donar a conèixer els comptes que es portaran al Ple i escoltar les seves propostes.  

Després de la reunió l’alcalde Rubén Guijarro ha explicat que “amb aquesta trobada volíem donar a conèixer a la FEB els pressupostos que han de permetre reactivar el teixit econòmic de la ciutat i a la vegada millorar la col·laboració entre la institució i la Federació  per treballar conjuntament en el desenvolupament de projectes que impulsin la nostra ciutat”. Guijarro ha destacat que “després de dos anys de crisi sanitària, la crisi també és social i econòmica, fet que fa imprescindible que aquests pressupostos tirin endavant per iniciar la recuperació i millorar la vida dels veïns i veïnes de Badalona”. 

Per la seva part, Víctor Betrán, secretari general de la Federació d’Empresaris de Badalona, ha agraït “que l’Ajuntament ens hagi presentat la proposta de pressupost i haver pogut traslladar els nostres suggeriments per millorar la relació entre la nostra organització i el consistori”. “Estem satisfets amb la proposta i creiem que és molt necessari que en la situació actual els comptes tirin endavant”, ha assegurat Betrán.