Badalona convoca ple extraordinari dijous per condemnar l’última agressió sexual grupal al municipi

El mateix dia l'Ajuntament es reuneix amb la Generalitat per abordar la situació

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Badalona ha convocat un ple extraordinari aquest dijous al matí per “rebutjar i condemnar” l’última agressió sexual grupal que hi ha hagut al municipi. Els Mossos d’Esquadra investiguen una pressumpta violació d’un grup de menors a una noia també menor d’edat que hauria tingut lloc el cap de setmana. Durant la sessió s’aprovarà una declaració institucional per mostrar la voluntat del consistori de personar-se, en l’exercici de l’acusació popular. També es posarà la institució a disposició de víctima i família. El mateix dijous l’equip de govern municipal es reunirà amb representants de la Generalitat per tractar la situació generada per aquesta i per les darreres agressions d’aquest tipus que hi ha hagut al municipi.

La reunió Ajuntament-Generalitat serà telemàtica i té l’objectiu de generar un espai de coordinació i seguiment per abordar les agressions sexuals a menors que han tingut lloc a Badalona en els darrers mesos.

Per part de l’Ajuntament hi haurà la segona tinenta d’Alcaldia, Aïda Llauradó, i el tercer tinent d’Alcaldia, David Torrents. Per part de la Generalitat participaran representants de la Delegació Territorial del Govern, de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) i dels Departaments de Presidència, Educació, Salut, Igualtat i Interior.