Troben 500 plantes de marihuana en una casa a Santa Eulàlia (Barcelona) després d’un incendi

Hi ha un detingut i el cost del frau elèctric s'enfila als 6.600 euros

11-06-2021 La casa quemada en Vallromanes (Barcelona)..Un incendi en el comptador elèctric d'una casa de Santa Eulàlia de Ronçana (Barcelona) ha permès als Mossos d'Esquadra descobrir un cultiu interior de marihuana amb 500 plantes.SOCIEDAD MOSSOS D'ESQUADRA

Un incendi en el comptador elèctric d’una casa de Santa Eulàlia de Ronçana (Barcelona) ha permès als Mossos d’Esquadra descobrir un cultiu interior de marihuana amb 500 plantes.

El foc es va declarar el 4 de juny i quan els agents de la policia catalana i la local van accedir a l’interior de l’immoble van localitzar les 500 plantes i van constatar que s’havia manipulat la instal·lació elèctrica, que va causar l’incendi i va afectar altres veïns, han informat els Mossos aquest divendres en un comunicat.

El cost del frau elèctric s’enfila als 6.600 euros i s’ha arrestat una persona, un home de 48 anys veí del municipi i de nacionalitat espanyola.

Uns dies abans, el 13 de maig, es va escorcollar un altre incendi semblat en una localitat pròxima, Vallromanes (Barcelona), per una connexió fraudulenta a la xarxa que va cremar totalment l’habitatge.

A l’interior hi van trobar un total de 600 plantes, per la qual cosa es va arrestar un home de 60 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Blanes (Girona).

Aquest 2021 s’han identificat 13 focs per connexions fraudulentes a la regió policial Metropolitana Nord, que inclou el Vallès Oriental i Occidental, el Barcelonès Nord i el Maresme.