Notable descens de les dades Covid a Mollet mentre la vacunació avança a bon ritme

Un dilluns més, l’Ajuntament de Mollet ha dut a terme la reunió de coordinació en la que s’ha analitzar l’evolució de la pandèmia a la ciutat, constatant que segueix a la baixa, així com el funcionament dels diferents serveis municipals.

Dades Covid 

Les darreres dades han experimentat un notable descens a la ciutat. Així, en  aquests moments, l’índex de rebrot se situa en 63, mentre que dilluns passat era de 104. La velocitat de transmissió també s’ha reduït fins al 0,76.

Pel que fa al nombre de persones ingressades amb Covid a l’Hospital de Mollet són 9, cap d’elles a l’UCI. Afortunadament, se segueix sense haver de lamentar cap defunció.

En referència als grups escolars, n’hi ha 1 confinat amb 27 persones i 1 positiu.

Les vacunacions continuen avançant amb bon ritme. 21.519 persones ja han estat vacunades en primera dosi i 13.065 ja tenen la pauta completa

Actuacions de la Policia Municipal

La Policia Municipal de Mollet ha interposat durant la darrera setmana 42 sancions, majoritàriament per aglomeracions al carrer i/o no mantenir la distància de seguretat i no portar la mascareta.

L’Ajuntament també recorda que segueixen fent-se controls policials amb i sense uniforme per vetllar pel respecte de les mesures de seguretat vigents.