Molins de Rei inicia la renovació de la gespa al Camp de Futbol Josep Raich

Durant el mes de juliol i agost, es faran treballs de substitució de gespa i es modificarà la posició del terreny de joc

Continuen les obres per transformar i modernitzar el Camp de Futbol Josep Raich. Aquest dilluns 12 de juliol, l’Ajuntament de Molins de Rei ha iniciat els treballs de retirada de la gespa actual, material esportiu que ja ha finalitzat la seva vida útil.

La gespa proposada per ser instal·lada és superior en prestacions a la gespa actual, fruit dels diversos avenços tècnics i dissenys de gespes. A més, el paviment que es col·locarà està format per una base amortidora que permetrà als jugadors i jugadores del Molins de Rei CF jugar en millors condicions.

D’altra banda, del 19 al 23 de juliol és previst que s’enderroqui el mur perimetral que envolta l’actual terreny de joc i que, a principis d’agost, es facin efectius els treballs previs necessaris per col·locar la nova gespa i la modificació del terreny de joc, que es desplaçarà aproximadament uns 2,5 metres en direcció cap al sud i s’aproparà al talús, amb el propòsit d’alliberar espai a la franja que hi ha entre el terreny de joc i el carrer Esperanto.

La finalització de les obres està prevista per a finals del mes d’agost, de manera que els i les esportistes del Molins de Rei CF puguin iniciar la temporada esportiva 2021/22 amb el camp de futbol transformat.