fbpx
Divendres, 23 de febrer de 2024
És notícia

4 iniciatives emprenedores reben el suport dels Premis StartUp Viladecans

Avatar photo

Quatre idees de negoci innovadores que estan prenent forma a Viladecans acaben de rebre una empenta econòmica per part de l’Ajuntament a través de la primera edició dels Premis StartUp Viladecans, creats com a una eina per ajudar en l’impuls del talent de persones emprenedores i empreses locals per tal d’obrir noves vies de negoci amb potencial.

Els Premis StartUp neixen amb dues categories per tal de reconèixer projectes centrats en la transició ecològica o en la innovació social. En cadascuna d’aquestes hi havia un guardó destinat a empreses (amb un premi de 7.500 euros) i un altre a persones emprenedores (amb un premi de 5.000 euros).

En la categoria de transició ecològica es va guardonar a l’empresa Hedyla, per un programa que permet predir la demanda de mercaderies que una empresa enviarà a les botigues i optimitzar-ne el nombre de palets que envia; així com a Javier Piulachs, per una aplicació que ajuda, amb el suport de la intel·ligència artificial, a cuidar de les plantes a casa o a l’espai públic.

Per altra part, la categoria d’innovació social va reconèixer Ecosvil, un programa d’acompanyament a les empreses per a la gestió integral de la sostenibilitat amb criteris socials; així com En Joc, un kit de desenvolupament personal amb un vessant lúdic per resoldre problemes en les relacions de parella o socials, ideat per la ‘coach’ Mónica Mas.

L’alcalde Carles Ruiz va entregar els guardons l’1 de desembre a l’edifici Cúbic, tot coincidint amb el tancament de la nova trobada professional VERTEX dedicada a la construcció sostenible. Ruiz es va congratular “de la gran quantitat de talent que hi ha a Viladecans” i va felicitar les persones premiades, a les quals va encoratjar a “seguir endavant” amb les seves idees “per demostrar que l’esforç sempre té una recompensa”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

ERC Lleida proposa un increment de patrullatge a peu a la plaça de l’Ereta

Notícia següent

Badalona convoca el 25è concurs ‘Crema’l tu!’

Notícies relacionades