Les Jornades de Cuina de Tardor, que continuen fins al 6 de novembre, han ampliat enguany la seva oferta, amb diverses activitats per viure experiències.
Per aquest dissabte s’ha programat la sortida: Anem de barbacoa! Es tracta d’una activitat guiada amb el formador Guillermo Hernández, que ensenyarà a utilitzar els fogons i a preparar la millor barbacoa, respectant l’entorn i descobrint els sabors de la carn d’Andorra a la graella. Es tracta d’una activitat pensada perquè els participants aprenguin a gaudir de les barbacoes familiars o amb amics d’una forma segura i sostenible. Per apuntar-s’hi, es pot trucar a l’oficina de Turisme, al telèfon 835 693, o bé enviar un correu a info@comumassana.ad.
Recordem que en aquesta edició, les Jornades inclouen els criteris de l’estratègia La Massana, Epicentre de la Gastronomia Sostenible, amb uns menús que incorporen producte local i de temporada i amb activitats complementàries. Han tingut molt èxit els tallers de cuina d’aprofitament, amb Kattia Juárez, que va ensenyar receptes i trucs per aplicar a la cuina, amb els quals es pot estalviar temps i diners, a més de contribuir a fer que la gastronomia familiar sigui més sostenible.
Fins al 6 de novembre podem gaudir dels menús que han preparat els setze restaurants dels diferents pobles de la Massana: Carroi-Abba Xalet Suites Hotel, Molí dels Fanals, Shiami’s, Babek Restaurant, Gaucha Andorra, Hostal Palanques, Don Piacere, Angelo, Fugazzeta, Versió Original, Sentro’20, Borda Eulari, Toc-Anyós Park, Émo-Hotel Palomé, Borda El Pebre i Oolong Coffe&Brunch.
Els menús inclouen, d’una banda, productes locals com els embotits (bull, donja, bringuera..), la carn d’Andorra, els ous o melmelades del Pastador. D’altra banda, els protagonistes són els productes de temporada, com la carabassa, els bolets o les castanyes. Amb tot això, els restaurants ofereixen plats tan suggeridors com “Botifarra artesanal de Cal Jordi d’Andorra en dues coccions, amb puré trufat i salsa de Porto”, “Bunyol de formatge del Principat amb confitura de maduixa feta a Andorra”, o “Flam de mató de proximitat amb mel, figues i fruits secs”.
A més dels menús dels restaurants, i després de la bona acceptació de la passada edició, és tornarà a fer el tast de vins, amb MGI Gastronòmic, una manera divertida i amena de conèixer diferents vins ecològics, de tradició i proximitat.
Barcelona planteja sancionar amb fins a 600 euros la programació d'activitats que prevegin la realització de pintades o grafitis a…
L'Ajuntament de Reus, a través de l'Àmbit de Solidaritat i Cooperació de l'Àrea de Serveis a les Persones i Drets…
L'Ajuntament de Badalona retrà homenatge a la comunitat gallega de la ciutat aquest dissabte commemorant el Dia de les Lletres…
La 13a edició de la Cursa de la Dona, que tindrà lloc el 15 de juny, pretén batre el rècord…
El Museu d'Art Modern i Contemporani de Lleida, el MORERA, ha acollit aquest matí la presentació de la instal·lació Psychoflage…
Salvador Illa, president de la Generalitat de Catalunya, ha lliurat a Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, la…
Esta web utiliza cookies.