Sant Julià de Lòria reobre el menjador social de la Llar de Lòria

Després de més d’un any d’aturada a causa de la pandèmia de la COVID-19, avui ha tornat a obrir les seves portes, La cullera de la Llar, el menjador social de la Llar de Lòria adreçat a persones majors de 65 anys.

Hi han anat a dinar 19 comensals que han compartit àpat amb els cònsols i la consellera de Turisme i Esports. Segons Josep Majoral, per a nosaltres avui és un dia emotiu ja que es torna a oferir un servei reclamat per les persones grans.
I és que, a banda de fomentar hàbits saludables entre la gent gran, també els permet sociabilitzar-se i, en el moment actual, els retrobaments prenen més força que mai en un col·lectiu com el dels padrins que ha patit durament les conseqüències de la crisi sanitària.

El límit d’aforament per al menjador s’ha limitat a 25 persones, quan habitualment era una 40a, per tal de garantir la distància social. També es demana a tothom que hi vulgui dinar que acrediti que està vacunat, tingui anticossos o bé hagi contret el virus al llarg dels darrer 6 mesos.

El menjador està obert de dilluns a divendres i s’hi serveixen dinars que inclouen 3 plats, pa, beguda i cafè o infusió. Costa 6€ i els interessats han de reservar lloc el dia abans o bé el mateix dia abans de les 10h.

El cònsol major ha explicat que, en una segona fase, es donarà la possibilitat de demanar l’àpat a domicili en casos de dependència.