Reflexions filosòfiques al Punt 400 de la Massana

Dijous, 23 de setembre, xerrada sobre l’autoestima dels joves

El centre jove de la Massana, el Punt 400, continua organitzant activitats de creixement personal i emocional dels joves. “Aquest curs li hem donat un gir, li hem volgut donar un nou enfocament a través de la reflexió filosòfica, per tal que els joves posin sobre la taula diferents aspectes que els preocupen i puguin trobar ells mateixos les respostes”, ha explicat el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet

El cicle, format per quatre sessions, es titula “Dilemes juvenils o klk?” i anirà a càrrec del filòsof David Murias.

“Totes les xerrades busquen l’autoconsciència de la vida de l’adolescent, a través de la narració d’històries, jocs i reflexions a través de les preguntes que ells mateixos es faran“, ha explicat Murias, qui assegura que “el bo que té la filosofia és que no busca la veritat, sinó que busca l’autoreflexió per fer-te prendre consciència del que estàs vivint”.

La primera sessió serà demà i tractarà sobre l’autoestima i el futur dels joves. Els altres temes que es posaran sobre la taula són les relacions sexuals, les drogues i les relacions amb els pares.

Les sessions seran els dijous, a les 18 h, i es podran seguir de forma presencial al Punt 400 o bé online, pel canal de twich del Punt 400.