Dijous, 25 d'abril de 2024
És notícia

La tenista andorrana, Victòria Jiménez, guanya el seu primer torneig internacional

Avatar photo

Només té 16 anys, però de mica en mica comença a deixar la seva empremta en un circuit que no dóna treva.

Victoria Jiménez Kasintseva (Andorra), una de les joies més grans del circuit femení, ha aconseguit durant la tarda d’ahir, el seu primer títol com a professional al torneig ITF d’Aparecida de Goiania, al Brasil.

Ho ha aconseguit després d’una setmana realment meritòria que va culminar a la final davant una jugadora que està més de 200 llocs per sobre, l’hongaresa Pana Udvardy (6-3, 7-5).

Així doncs, la campiona de l’Open d’Austràlia 2020 júnior comença a fer els primers passos en un circuit que ja comença a conèixer el tennis de l’andorrana.