Divuit parades al VideSport de la Massana

Al mercat de segona mà hi haurà roba d’esportistes professionals

La 2a edició del VideSport se celebrarà aquest cap de setmana, 13 i 14 de novembre, a les sales de la Closeta. El VideSport és un mercat de segona mà de roba i material esportiu que s’organitza just abans de la temporada d’hivern, ja que s’hi pot trobar molt material d’esquí en perfectes condicions. Però com apunta el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, “al país hi ha molta afició als esports i per això al VideSport hi trobarem des de material de submarinisme, vela o bicicleta. El més important és donar una segona vida al material que ja no necessitem”.

El mercat comptarà amb divuit estands, quatre més que la primera edició, que va tenir lloc al 2019. L’any passat es va ajornar a causa de la pandèmia. Hi participaran el Basquet Club Morabanc Andorra, tres entitats esportives i catorze particulars.

En aquesta segona edició es torna a comptar amb el Bàsquet Club Morabanc Andorra. El seu director de Comunicació, Gabriel Fernández, afirma que “en un club com el nostre es genera un gran excedent de roba que no s’ha arribat a utilitzar. Però continuen sent samarretes xules que poden interessar a molts”. A més, a l’estand del Morabanc també hi haurà peces de col·leccionista, ja que s’hi podran trobar samarretes utilitzades pels jugadors del club en diferents competicions. Un altre al·licient és que les cinquanta primeres vendes s’emportaran de regal una entrada pel partit de dissabte.

També serà present al VideSport l’associació Andona, centrada sobretot en la pràctica de la bicicleta, tot i que també hi ha secció d’esquí de muntanya i travesses a peu. A la parada s’hi podrà trobar material aportat per ciclistes professionals i amateurs.

El VideSport comptarà també amb el Furious Bici Club, dedicat a la bicicleta, tant de circuit com de descens.

També muntarà estand el Centre Esportiu d’Anyós, que portarà tant material esportiu com roba de gimnàs.