fbpx
Divendres, 23 de febrer de 2024
És notícia

Demòcrates + SDP +  Independents remodelarà la plaça del Poble d’Andorra la Vella

Avatar photo

Un dels primers projectes que impulsarà la candidatura de Demòcrates + SDP +  Independents si continua encapçalant el Comú els pròxims quatre anys, serà tirar  endavant la remodelació de la plaça del Poble, un “projecte prioritari per a nosaltres”,  ha refermat la número 7 de la llista, Gemma Minguillon.

La nova plaça comptarà amb  espais més diàfans per afavorir la mobilitat de la gent gran, i perquè les entitats i associacions de la parròquia puguin celebrar-hi els seus esdeveniments o celebracions. Així mateix, s’habilitaran més zones verdes, espais de lleure per als infants i zones de descans. A més, s’ha dissenyat amb dos nivells, cosa que permetrà  tenir una zona coberta per a dies de molt de fred a l’hivern, o de molta calor a l’estiu.  

Aquest espai cobert també es podrà destinar a la celebració d’actes en cas  d’inclemències meteorològiques, però també serà per als infants, famílies i gent gran.

D’aquesta manera, la plaça del Poble “sempre tindrà vida, serà un punt de trobada on fer vida social”, ha manifestat Minguillon. La candidata ha explicat que el projecte s’ha dissenyat tenint en compte les aportacions i demandes tant del col·lectiu de la gent gran, com dels infants.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Maten a cops un home en una baralla al mig de Barcelona

Notícia següent

UPA + DA + Independents crearà un punt d’atenció ciutadana centralitzat al Pas de la Casa

Notícies relacionades