Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

Demòcrates omple de gom a gom la sala de la Valireta d’Encamp

Avatar photo

Xavier Espot “és el cap de Govern que molts països voldrien tenir”

Demòcrates ha celebrat aquest dimecres al vespre la reunió de poble d’Encamp, en  una sala d’actes de la Valireta que s’ha omplert de gom a gom i que fins i tot ha deixat a  persones als passadissos laterals, escoltant de peu les intervencions. Entre aquestes les  del cap de la llista territorial de DA + UP, Jordi Torres, que ha indicat que “som l’única  força seriosa i amb l’empenta i l’experiència suficient per governar de forma  responsable”. En la mateixa línia s’ha pronunciat la número 2, Maria Martisella, que ha  posat de manifest que la llista encampadana considera que “Xavier Espot és el cap de  Govern que molts països els agradaria tenir”. Ha posat com a exemple la gestió  exemplar de la pandèmia, envejada fora de les fronteres. Martisella ha assenyalat que  “ens van fer sentir a tots segurs, protegits i orgullosos de ser andorrans”.  

La primera a intervenir ha estat la cònsol Laura Mas, que ha destacat la bona  col·laboració entre Govern i el Comú encampadà durant aquests quatre anys, un treball  “colze a colze” que ha donat fruits com el nou tram verd fins a Escaldes, el Centre d’Alt  Rendiment (Cramea), els pisos de lloguer assequible que es faran la propera  legislatura o la rehabilitació d’edificis històrics com el Rosaleda (Ministeri de Cultura) o  Radio Andorra (Ministeri de Turisme). Mas ha destacat que la llista Demòcrata és la 

més indicada per representar Encamp al Consell General perquè “coneixen la  parròquia, se l’estimen i defensaran sempre Encamp i el Pas de la Casa”. 

Seguint les paraules de Martisella el número tres de la llista nacional, Carles Ensenyat,  ha explicat que, en un porta a porta, “una dona m’ha explicat que durant la pandèmia li  enviava els vídeos de Xavier Espot a uns familiars de Màlaga”, i que aquests li deien  que “això sí que era un Cap de Govern i no el que tenen ells”. Ensenyat ha refermat que  cal un bon acord amb la Unió Europea sense haver de renunciar “al nostre model fiscal  o control migratori”. Ensenyat s’ha mostrat convençut que s’aconseguirà un gran acord  per Andorra, que doni garanties de futur en les properes dècades. De fet ha destacat  que, “si no s’aconsegueix un bon acord, que respecti les especificitats andorranes, ni el  Govern el signarà ni el votarem a favor en el referèndum”.  

Ha tancat l’acte el cap de la llista nacional, Xavier Espot, celebrant el goig que fa “tenir  una sala plena en una parròquia amiga”. Però també ha estat dur, ja que ha lamentat la  paradoxa que la llista del PS, liderada per Pere López i Jaume Bartumeu, tingui com a  lema “el canvi”. Ha assenyalat que Bartumeu, quan va esclatar la crisi de la BPA el 2015,  “va anar a una televisió, la mateixa que ara difama a Andorra, per malparlar del país  quan s’hauria d’haver posat al costat del Principat”.  

Espot ha dit que “en aquesta societat d’èxit hi ha gent que ho està passant malament o  no pot accedir a un habitatge a preu assequible” i, per tant, “queda molt camí per fer”.  Ha alertat que si guanya a Encamp llista del PS i Agrupament Encampadà investiran a  Pere López, qui vol “aturar el creixement, apujar la pressió fiscal, una Andorra que ja  vam conèixer durant la crisi del 2009, perquè són exactament els mateixos”. Ha conclòs  que aquí no estem per passar l’estona sinó “per gestionar el futur de 80.000  ciutadans”. Per fer-ho la millor “opció és la llista que encapçalen el Jordi Torres i la  Maria Martisella”. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Llibertat provisional per al treballador del Museu de Badalona detingut per agressions sexuals

Notícia següent

Concòrdia té la idea de fomentar els hàbits de vida saludables

Notícies relacionades