Canillo destina 350.000€ a la reposició i millora dels espais públics

Canillo ha celebrat aquesta tarda de forma telemàtica el tradicional Consell de Comú Sabut de Quinquagèssima, Fustamenta i Ordinacions. Durant la sessió, la corporació comunal ha aprovat, entre d’altres, l’adjudicació via concurs públic del departament d’Obres i Serveis en la qual es destinen un total de 350.000 euros pels treballs de reposició i millora de diversos espais públics de la parròquia.

D’aquesta manera, a partir d’aquesta adjudicació, la corporació comunal donarà resposta a gran part de les prop de 140 demandes que van sorgir per part dels ciutadans en les reunions de poble que van tenir lloc el mes de juliol passat.

Entre les actuacions previstes als diferents veïnats hi ha millores en alguns dels parcs infantils i parades d’autobusos, la incorporació de més punts de recollida selectiva de residus i de papereres així com l’embelliment d’alguns trams, l’arranjament de carrers, voravies i camins, o la millora de l’il·luminació, entre d’altres.

El Comú preveu que bona part de les peticions que es van recollir dels ciutadans l’estiu passat es vagin executant d’ara fins a finals d’any.