fbpx
Dilluns, 26 de febrer de 2024
És notícia

Andorra Selected es promociona en el sector prèmium de Madrid, París i Londres

Avatar photo

Andorra Turisme intensifica la promoció internacional de l’Andorra Selected amb presentacions a Madrid, París i Londres. Es  tracta de trobades amb agències i periodistes especialitzats en el sector prèmium per explicar-los el projecte, donar a conèixer l’oferta turística de més nivell del  Principat i posicionar Andorra en aquest sector.  

Aquesta gira comercial se suma a altres accions de promoció, com ara la presència  en altres esdeveniments especialitzats: és el cas de les fires Connexions Luxury de  Barcelona, PURE Life Experiences de Marràqueix; Loop de Grècia i l’ILTM de Canes,  així com viatges a Andorra amb agències del sector i premsa especialitzada.  

Actualment formen part de l’Andorra Selected una vintena d’establiments de  diversos àmbits com la restauració, la cultura, les compres, el lleure, el benestar o els  serveis. Amb l’objectiu de continuar ampliant el nivell de l’oferta turística del  Principat, aquest estiu una empresa independent ha fet una ronda d’avaluacions als  candidats interessats a formar part d’aquest projecte. Properament, un jurat  internacional en validarà les propostes.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Francesc Ferrer, nou president del Consorci Sociosanitari de Vilafranca

Notícia següent

Quatre defensores dels drets humans compartiran les seves experiències a Granollers

Notícies relacionades