Les I Jornades Gastronòmiques ‘del caldo’ van finalitzar el darrer cap de setmana d’abril amb una valoració molt positiva. Durant nou dies, del 22 al 30 d’abril, onze restaurants de la Ràpita van oferir menús gastronòmics que unien l’excel·lència gastronòmica amb la identitat i la tradició rapitenca. De fet, les jornades han permès a la ciutadania gaudir dels plats mariners més emblemàtics de la Ràpita i menjar allò que els mariners mengen dalt de la barca.
L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, valora que “estem molt contents de poder afirmar que la primera edició de les jornades gastronòmiques ‘del caldo’ a la Ràpita ha sigut un èxit, així ens ho han fet saber els restauradors que s’han implicat per fer-la possible”. Caparrós destaca que “davant la bona rebuda, treballarem perquè l’any que ve se celebri la segona edició de les jornades que combinen gastronomia i identitat” i agraeix la implicació dels restauradors per “confiar en aquesta nova iniciativa”.
Els onze restaurants de la Ràpita que van oferir menús gastronòmics, els quals oscil·laven entre els 30 i 45 euros, són Can Vicent, Restaurant Llansola 1921, Casa Ramon Marinés, Freddy caliu familiar, Vermuteria Bon Marisc, Maria des de 1941, Marieta Taperia, Can Maña, Restaurant El Caliu, Tapasanta i Txapo & Noves Algues.
El PSC ha celebrat el seu míting central del Camp de Tarragona en una sala…
Carles Puigdemont llança un avís en el segon dia de campanya des d'Argelers: "Això no…
Una nena de 7 anys va rebre diverses mossegades per part d'un gos que li…
Un canvi d'ubicació per la previsió temporal ha fet que l'espai protagonista de l'acte de…
La comissió de govern va aprovar definitivament el projecte executiu de remodelació del carrer d’Elkano…
El cap de llista del Partit Popular (PP) per Girona a les eleccions al Parlament…
Esta web utiliza cookies.