70 sancions a la Ràpita per actituds incíviques

Detallen quines són les problemàtiques que s’han sancionat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La policia local de la Ràpita ha aixecat més de 70 actes per actituds incíviques durant els darrers mesos. Les sancions que ha imposat la policia local han estat per fer mal ús de les illes de contenidors. Entre les problemàtiques que s’han sancionat hi ha el dipòsit de la brossa fora dels contenidors, l’abandonament d’objectes voluminosos a les illes o les restes de poda.

La regidora de Governació, Conxi Vizcarro, declara que “es tracta d’una problemàtica que es repeteix cada estiu i, des de l’Ajuntament de la Ràpita, hem de sancionar qualsevol acte incívic que perjudiqui el manteniment de la via pública i la imatge del poble”.

L’Ajuntament de la Ràpita té a disposició de la ciutadania diversos serveis públics per desfer-se dels objectes voluminosos o les restes de poda, entre altres. Un d’aquests serveis és la deixalleria municipal, la qual està oberta de dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 15 a 18 h, i els dissabtes de 9 a 13 h. A més, a la Ràpita hi ha servei gratuït de recollida de voluminosos. El telèfon de contacte és el 977 74 07 17.