fbpx

El Pla de Polítiques LGBTI+ obre una enquesta a Amposta

Avatar photo

La redacció del Pla Local de Polítiques LGBTI+ d’Amposta per als quatre anys vinents encara la seva recta final. Ho fa amb un procés de participació obert a tota la ciutadania, amb la voluntat d’obtenir l’opinió de la ciutadania al voltant de la diversitat sexual, afectiva i de gènere.

Concretament, la regidoria de Serveis Socials i Drets de Ciutadania ha obert una enquesta, redactada amb la col·laboració de la regidoria de Transparència i Participació Ciutadana, amb una quinzena de preguntes a través de les quals vol conèixer l’opinió de la població sobre temes com la necessitat de l’existència del Pla de Polítiques LGBTI+, la seva opinió sobre les accions de sensibilització que es fan des de l’Ajuntament en matèria LGTBI+ o conèixer si han patit situacions de LGBT-fòbia.

La regidora de Drets Socials i Ciutadania, Núria Ferré, assenyala que, malgrat que tot el procés de redacció del nou Pla Local de Polítiques LGBTI+ ja s’ha fet de manera participada amb agents involucrats en aquesta qüestió, ara s’obre a tota la ciutadania “amb la finalitat d’obtenir una mostra de dades significativa on estigui representada tota la població tenint en compte la diversitat de la ciutadania i recollint totes les mirades”.

L’enquesta, que estarà oberta durant unes setmanes, es pot contestar des del següent enllaç: https://forms.gle/CYW4DLqWspi9HQoS9

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La T-16 només funcionarà amb la T-Mobilitat a partir del 16 de gener

Notícia següent

Dos homes agredeixen sexualment a un tercer mitjançant submissió química

Notícies relacionades