El municipi de Deltebre enceta el mes de desembre presentant una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Peix de Bassa, les quals compleixen la seva segona edició i que es projecten, com ha remarcat el tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Francisco Castro, amb la “voluntat de realçar un producte de primera qualitat, però també d’enfortir i dinamitzar les propostes dels diferents restauradors i restauradores que formen part d’aquestes jornades”.
Enguany participen fins a set restaurants del municipi, els quals presenten menús que oscil·len entre els 23,90 € fins als 45 €. Els restaurants participants són: Mas Prades, Delta Hotel, Les Dunes, Lo Mut, la Cuineta d’en Sergi, Tramontano i Lo Raconet de Fermin. Tota la informació relacionada amb els menús es pot consultar al web www.deltebre.cat.
Aquestes jornades clouen el cicle gastronòmic que impulsa l’Ajuntament de Deltebre, conjuntament amb l’associació FECOTUR. Més enllà de Mescla, enguany s’han organitzat les jornades gastronòmiques de l’arròs, de l’ànec i el collverd, del musclo, de la closca i l’ostra arrissada, i també el Volta i Tapa’t, la ruta de tapes per Deltebre.
Quinze persones han resultat ferides aquest dijous a la nit, quatre en estat menys greu i la resta en estat…
Quinze persones han resultat ferides aquest dijous a la nit, quatre en estat menys greu i la resta en estat…
Una conductora ha provocat el caos als voltants de l'estadi del RCD Espanyol i ha ferit a 13 persones en…
Aquest dijous al vespre, minuts abans de l'inici del derbi entre el FC Barcelona i l'RCD Espanyol, diverses persones han…
Les platges de Lloret de Mar donen el tret de sortida a la temporada de salvament i socorrisme amb diferents…
L'Ian, un nen de només sis anys, ha mort a l'Hospital Niño Jesús després de ser atropellat mentre travessava el…
Esta web utiliza cookies.